Uppdatering fiberinstallation!

Vi började idag med HUS A, som vi valt att kalla Störtloppsvägen 1-3 samt Isgränd 3 – 7. Bahnhof har missat att skicka med routerna till dagens installation och kommer att leverera dessa under morgondagen den 5 feb. Utöver detta så har det skett en miss mellan Stockab och Bahnhof rörande inkopplingen mellan dom, så nu har vi fått veta att fiberinkopplingen sker nu på tisdag den 11 februari. Det som däremot har skett idag är att samtliga i HUS A som har fiber till sin lägenhet och dessutom lämnat sin nyckel alternativt varit hemma och släppt in Bahnhof´s tekniker idag har fått den nya fiber konverteraren monterad. Hur får ni Er nya router?  Enklast blir nog att vi ber Er komma förbi föreningslokalen och hämta den där. Vi återkommer när vi bestämt tidpunkt för detta. Gällande HUS B som var tänkt att få installationen imorgon så kommer samma sak att ske där. För er som lämnat nyckel eller är hemma så kommer ni få konverteraren monterad och ni får själva koppla in routern vid ett senare tillfälle. Om vi har tur hinner routrarna komma imorgon innan start men vi kan inte lova detta. Håll ögonen öppna här och på Facebook för ytterligare information. Har ni frågor kontakta styrelsen, info@kalkbacken1.se Vi och självklart Bahnhof är ledsna för att det blivit en liten försening i arbetet. Tack för förståelsen.

//Styrelsen