Viktig info från Comhem

Ändra till digital-tv redan nu

Nu moderniserar vi tv-erbjudandet till 1,6 miljoner Com Hem-hushåll. Den 8 september går vi över till att sända tv-kanaler helt digitalt med bättre kvalitet och de analoga kanalerna utgår.

Vad behöver du göra?

Om du tittar analogt idag behöver du ändra till digital-tv på din tv hemma. Med våra enkla tips på comhem.se/digitalisering kan du ändra redan nu. Flera veckor innan de analoga kanalerna utgår visas en rullande informationstext på de analoga kanalerna. Ser du texten på din tv vet du att du tittar analogt och behöver ändra till digital-tv. Får du ingen informationstext i din tv-ruta under augusti tittar du redan digitalt och behöver inte göra något. Vill du veta att du tittar digitalt kan du också leta upp Com Hem-kanalen. Den visas bara digitalt och finns oftast på kanalplats 777.