Nytt bokningssystem för tvättstugan och föreningslokalen

Från och med den 20:e juli kommer vi ha ett nytt bokningssystem för tvättstuga och föreningslokal. Detta innebär att samtliga lägenheter i bostadsföreningen Kälkbacken 1 får 2 stycken nycklar så kallade, ”Blippar”

Detta för att kunna komma in i tvättstugan, föreningslokalen samt dom dörrar som angränsar till tvättstugan.

Varje ”Blipp” är registrerad på respektive lägenhet och skall inte lånas ut till obehöriga, Skulle du tappa bort din tvättstugenyckel meddela styrelsen. En ny beställs genom styrelsen och den gamla spärras. En mindre avgift (50 kronor) tas ut för den nya nyckeln. (Prisuppgift aktuell 2020-06-16).

Viktigt!

”Blipparna” kommer att delas ut den 2:a juli och den 6:e juli mellan 18:00 och 20:00 i föreningslokalen. Samtidigt kommer man också att få instruktioner för att komma igång med bokning på nätet och på bokningstavlan vid tvättstugan. Skulle det vara så att man inte kan komma på något av dessa tillfällen så kontakta styrelsen.

Bokningssidan:

http://178.174.225.18/