Uppdaterad information kring fönstermålning på Kälkbacken 1.

För att underlätta för dom boende i BRF Kälkbacken 1. under sommaren har det nu beslutats att kommande fönstermålning inne i lägenheterna som idag inte blivit målade kommer att påbörjas i mitten på augusti. Detta då många kommer att vara bortresta under juni och juli och en bit in i augusti.

Byggställningen runt hus 1, Isgränd 9 – 17 kommer snart att tas ner.

Samtidigt håller man på att bygga upp ställningen kring hus 2, Isgränd 3 – 7 samt Störtloppsvägen 1 – 3.

Alla Ni som bor i hus 2 behöver plocka undan samtliga saker på sin balkongen så att fasadkillarna enkelt kan arbeta med fasaden. Detta innebär att alla som har en markis behöver montera ner den då hela fasaden ska målas. Även balkongväxter skall tas bort.

En container kommer att finnas den 3 – 4 juli främst för dom boende i hus 2, Isgränd 3 – 7 samt Störtloppsvägen 1 – 3.

Här ska INTE möbler, sängar mm slängas utan främst saker som man inte vill ha kvar på sin balkong.

Markiser

Då vissa har markiser redan idag kommer styrelsen att informera om hur övriga som inte har markis kan göra om ni önskar skaffa en. Samt vilken färg / kulör som ska vara den enhetliga för vår BRF. Frågan om färgval har inkommit från en familj som redan har en markis och där man vill veta vilken färg som ska användas för att få en enhetlig lösning så att man kan byta ut enbart markistyget. Mer detaljerad information om markiser kommer inom kort och då kring färgval samt paketpris inklusive montering.

//Styrelsen