Ännu en påminnelse kring att hålla rent i tvättstugan!

Styrelsen har igen fått information om att tvättstugan vid flertalet tillfällen inte har städats som det ska så vi vill påminna ALLA igen om att alla som tvättar behöver se till att tvättstugan är städad efter sitt pass. Det är ALLAS ansvar.

Luddfilter skall göras rent i torktumlarna och torkskåpet. Tvättmaskinerna skall rensas från tvätt- och sköljmedelsrester. Den stora maskinen har ett program som tar 4 min att köra som gör rent i tvättmedelsfack. Instruktioner finns på maskinen. Avsluta med att torka av maskiner och golv och tömma soppåsen vid behov. Om du kommer till en tvättstuga som inte är rengjord efter föregående användare har du möjlighet att maila till Styrelsen (info@kalkbacken1.se) med dag och tid. Skicka gärna med bilder också. Styrelsen har möjlighet att kolla vem som haft passet innan och informera denna. Vid upprepande misskötsel kommer Styrelsen stänga av användaren från att boka nya pass i framtiden.

För mer om ordningsregler i tvättstugan se ordningsregler

Mvh

Styrelsen