Påminnelse-Erbjudande från Markishuset!

Nu när fasadrenoveringen av vår BRF klar, och bägge husen har åter fått sin forna glans med den fasadfärg som den hade vid byggandet 1951, och för att vår fasad ska hålla och vara så fin som möjligt i många år framåt så har styrelsen beslutat att inget får fästas/monteras i den nya fasaden. Dessutom vill vi att föreningen ha en enhetligt lösning för markiser, så därför har Styrelsen undersökt hur man på ett bra och enhetligt sätt skulle kunna erbjuda boende som vill, investera i en egen markis.  

Föreningen har nu hittat en kontakt som tillhandahåller markiser till vår bostadsrättsförening och företaget som vi hittat heter Markishuset. 

Markishusets erbjudande: 

Vi får 15 % rabatt om vi beställer mer än 10 markiser totalt.  Beställer vi över 20 markiser så kan dom erbjuda 20% rabatt. 

För att kunna sammanställa intresset så behöver Ni som önskar en markis återkoppla till styrelsen så att vi kan gå vidare och se till att Markishuset kan boka ett hembesök och mäta upp så allt blir bra. 

Detta innebär det finns två alternativ på markiser och två olika färger på duk att välja: 

Lägenhetsinnehavare som har en balkong över sig kan beställa en så kallad balkongmarkis. 

En kompakt fallarmsmarkis speciellt utvecklad för att passa för inbyggda balkonger. Den förvandlar balkongen till en skuggig och trivsam uteplats på bara några sekunder. Fallarmar med justerbar fjäderspänning för optimal dukspänning. Manövrering sker med band, vev. Robusta stödben möjliggör en flexibel montering utan håltagning i fasaden.

Kostnad enligt offert 2021-09-16 8 790 kronor inkl. moms. Montering ingår.

Lägenhetsinnehavare som inte har någon balkong över sig (boende högst upp i våra hus) kan beställa en så kallad terrassmarkis

En idealisk markis som är speciellt utvecklad för mindre terrasser och balkonger med hög kvalitet och lång hållbarhet. En markis som förenar design och funktion. Den nya designen på markisens armar tillsammans med Dyneema®-band över knäleder ger en dukspänning utöver det vanliga! Markisen fästs i takstolarna.

Kostnad enligt offert 2021-09-16 13 280 kronor inkl. moms. Montering ingår.

Lägenhetshavare med röd balkong får välja röd färg och innehavare av beige balkong får välja den beige färgen, detta så det blir enhetligt. Ni som har markis sedan tidigare kan beställa tyg till Er befintliga markis. Kontakta Markishuset på 08-644 00 30.    

Färgerna som finns är:

Lägenhetshavare med röd balkong får välja röd färg och innehavare av beige balkong får välja den beige färgen, detta så det blir enhetligt.

Ni som har markis sedan tidigare kan beställa tyg till Er befintliga markis. Kontakta Markishuset på 08-644 00 30.

Intresserad? Ladda ner denna blankett och skriv på och mejla blanketten till info@kalkbacken1.se innan den 15 januari 2022.