Gårdloppis 18/9!

Hej grannar!

Söndagen den 18/9 håller boende i föreningen gårdsloppis!

Tid: 11:00 till 15:00

Var: Isgränd 3-17 i Västertorp

Vill man som medlem i BRF Kälkbacken 1 delta ansvarar man själv för en yta där man ställer ut sina grejer till försäljning och sen ser man till att allt är borta innan man lämnar ytan för dagen. Det finns ett Facebook event som kan spridas och tiden som gäller är 11-15. Vill man vara med och sälja saker men inte kan delta hela passet så går det självklart bra att anpassa tiderna efter behov. Gabby och Alexandra, boende i föreningen, hjälper till att organisera detta men alla ansvarar för sin yta under dagen.

Vid frågor eller om man vill vara med och sälja skriv i evenemanget på Facebook eller mejla, kalkbacken1alex@hotmail.com

Välkomna att sälja och/eller fynda!

//Gabby & Alexandra