Påminnelse om att inte ställa saker på allmänna ytor i källaren.

Styrelsen ser att det på flera platser i våra källare ställs ut saker som inte ska stå där. Allt från möbler till barnleksaker. Det finns anvisade ytor för cyklar och barnvagnar men i övrigt skall inte personliga saker stå framme. Dessa placeras i egna källarförråd. Vi behöver hålla utrymmen och gångar städade och fria främst på grund av brand och utrymningsskäl men också för att vi vill ha det fint i våra allmänna utrymmen.

På Isgränd 3 står dessa skåp sedan 1,5 månad sedan. De som placerat dessa där bör ta bort dem. Antingen ställa in i eget förråd/lägenhet eller åka iväg till tippen med det. Om man inte har bil för att ta sig till tippen kan vi tipsa om diverse appar som Taskrunner eller Tipp Tapp där man kan få saker hämtat och kastat på tippen för en slant.

Tacl för förståelsen!

//Styrelsen